Bezetting pastoraal team

14 september 2017 - Parochie Christus Koning

Tot hun spijt hebben pastor Wijsman en pastor Bracco Gartner zich ziek moeten melden voor een half jaar of langer. Wij vragen uw gebed voor hen.

Het wegvallen van deze twee waardevolle krachten betekent ook een ernstige aanslag op de overige twee teamleden, zeker omdat pastor Bladowski pas vanaf 1 oktober beschikbaar is. Wilt u hen voorlopig niet bestoken met vragen over vervanging voor de uitgevallen teamleden, want daar hebben zij ook niet direct een oplossing voor.

Het parochiebestuur en pastor Kuipers zoeken contact met het bisdom om te bezien hoe de ontstane problemen opgelost kunnen worden.