Afscheid Thea Middendorp

27 december 2018 - Bergschenhoek

Beste (mede)parochianen,

Het is bijna zover, per 1 januari 2019 ga ik stoppen met mijn werk voor de Parochiekern St. Willibrord, zowel op het secretariaat als in de parochiezaal.

In januari 1988 ben ik op verzoek van pastoor van Bockxmeer in het parochiebestuur terechtgekomen van de toen nog zelfstandige Parochie St. Willibrord. Een paar jaar later, in 1991, leidde pastoor Winkelhuis onze parochie. Hij wilde graag een secretariaat opstarten en zo ben ik januari 1992 daarmee van start gegaan. Na het grote jubileumfeest van de Parochie Sint Willibrord, het 350-jarig bestaan in 2002, kwam ook de zorg voor Parochiehuis ‘t Wiel erbij. De bouwcommissie ging al snel van start voor de nieuwbouw van onze huidige parochiezaal en ook hier heb ik vele jaren gewerkt.

In al die jaren heb ik veel mensen ontmoet, pastores, bestuursleden, vrijwilligers, collega’s en parochianen en met heel veel mensen samengewerkt. Ik hoop dat ik voor ieder op het juiste moment van belang kon zijn. Ik ben ieder dankbaar voor de 27 jaar die ik voor de Sint Willibrordparochie heb mogen werken. Mijn dank gaat natuurlijk ook uit naar ieder met wie ik samenwerkte, alle vrijwilligers in de parochie en daarbuiten.

Er is echter een tijd van gaan. Privé gaat het mij en mijn gezin goed en daar wil ik met een rustiger bestaan van gaan genieten. Ik heb ervaren dat dit niet vanzelfsprekend is.

De komende weken zult u mij nog tegenkomen bij allerlei werkzaamheden maar vanaf

1 januari alleen nog als medeparochiaan. Nogmaals hartelijk dank voor uw vertrouwen en tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Thea Middendorp-Lodewijk