In Bergschenhoek is een groot aantal werkgroepen en vrijwilligers aktief. Via de lijst kunt u informatie over een gezochte werkgroep opvragen.

De Morgenster 2018-5

November 2018

Geloofsgesprek binnen pastoraal team

Terugblik jubileumviering Onze Lieve Vrouw Geboorte Berkel

Bekijk
Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.
Vivace is een gemengd koor bestaande uit ca. 35 enthousiaste leden.

De Morgenster 2019-5

Juli 2019

Eten en Ontmoeten: hartvewarmend

Eerste Heilige Communie: vieringen in de kernen

Pastor Bracco Gartner heeft afscheid genomen

Bekijk

De Morgenster 2019-1

Februari 2019

Geloofsgesprek

Wereldjongerendagen

Jaar van de Roepingen

Bekijk
 

Afscheid Joke van Kester

17 december 2020 - Bergschenhoek

In de viering van zondag 8 november op Willibrordsdag is officieel afscheid genomen van Joke van Kester. Enkele maanden geleden heb zij laten weten jouw dat zij wilde gaan stoppen met haar taak in de pastoraatsgroep. De portefeuille gemeenschapsopbouw die zij onder haar hoede had paste uitstekend bij karakter en levensinstelling. Want zij houdt van gezelligheid en het samen brengen van mensen. Zij is de drijvende kracht geweest bij de verschillende festiviteiten op onze locatie, zoals het patroonsfeest, de vrijwilligersdag en het sinterklaasfeest. Mooie momenten waar jong en oud samenkomt om gezellig het gemeenschapsgevoel te beleven.

De locatie voorzitter sprak mede namens alle leden van de pastoraatsgroep en locatieraad een dankwoord uit voor haar inzet die vele jaren.

Wij hopen dat Joke met plezier terug mag kijken op deze periode en tevreden kan zijn over wat zij tot stand heeft gebracht voor onze kerkgemeenschap. Als aandenken heeft zij en klein beeldje gekregen, een gestileerd hart met daarin enkele mens figuren.

Terug naar de vorige pagina
Tekstgrootte

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.