De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens vieringen in de Keijzershof.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Afscheid Joke van Kester

17 december 2020 - Bergschenhoek

In de viering van zondag 8 november op Willibrordsdag is officieel afscheid genomen van Joke van Kester. Enkele maanden geleden heb zij laten weten jouw dat zij wilde gaan stoppen met haar taak in de pastoraatsgroep. De portefeuille gemeenschapsopbouw die zij onder haar hoede had paste uitstekend bij karakter en levensinstelling. Want zij houdt van gezelligheid en het samen brengen van mensen. Zij is de drijvende kracht geweest bij de verschillende festiviteiten op onze locatie, zoals het patroonsfeest, de vrijwilligersdag en het sinterklaasfeest. Mooie momenten waar jong en oud samenkomt om gezellig het gemeenschapsgevoel te beleven.

De locatie voorzitter sprak mede namens alle leden van de pastoraatsgroep en locatieraad een dankwoord uit voor haar inzet die vele jaren.

Wij hopen dat Joke met plezier terug mag kijken op deze periode en tevreden kan zijn over wat zij tot stand heeft gebracht voor onze kerkgemeenschap. Als aandenken heeft zij en klein beeldje gekregen, een gestileerd hart met daarin enkele mens figuren.