Actie kerkbalans

27 december 2018 - Bergschenhoek

Het thema van de actie is dit jaar: ‘Geef voor je kerk’. In de nieuwste Morgenster ontvangt u een brief met het verzoek om bij te dragen. Net als voor een huishouden is een gezonde financiële situatie belangrijk voor de kerk. Daarom vragen we elk jaar aan al onze parochianen om een bijdrage. Het is een vrijwillige bijdrage, maar we kunnen niet zonder! De inkomsten uit Kerkbalans vormen de financiële basis voor onze parochiekern. We hopen dan ook dat we weer op u mogen rekenen. Dankzij uw bijdrage kunnen we onze belangrijke taken blijven vervullen en nieuwe plannen maken.

werkgroep  Actie Kerkbalans
Corrie van Paassen-Meyer
Francien van Veen-van Leest

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.