Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.
Verzorgde heel lang wekelijks de zang tijdens de Hoogmis op zondagmorgen. Momenteel zingt het koor een of twee keer per maand. Ook bij uitvaarten, avondwakes en jubilea is het koor actief.

14 februari gezinsviering

03 februari 2021 - Bergschenhoek

Op 14 februari zal de zondagviering een gezinsviering zijn. Gezinnen worden van harte uitgenodigd om de viering bij te wonen. Wel graag vooraf aanmelden bij ons secretariaat. De gezinnen wordt voorrang gegeven bij het krijgen van een plaats in de kerk. De viering zal ook in de locatiezaal te volgend zijn, d.m.v. van een beeldverbinding. Ook wordt de viering naar het Youtube kanaal gestreamd, zoek op "rksintwillibrordkerk smitshoek".