WJD Home

Vrijdag 25 januari
10:09
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Weekend van 25 – 27 januari

WJD@HOME

Is Panama geen optie? Beleef de Wereldjongerendagen dan mee vanaf Ameland!

Van 25 tot en met 27 januari 2019 wordt er een parallelweekend gehouden met de titel WJD@home! Het thema van deze WJD is: “Zie de dienstmaagd des Heren; mij geschiede naar uw woord” (Lucas 1, 38). Paus Franciscus benadrukt dat Maria met haar geloof, moed en durf een voorbeeld is voor jongeren en de Kerk. Dus aarzel niet en meld je aan.

. • 25 januari Vertrek boot Holwerd naar Ameland: 18:00 uur.

• 27 januari Vertrek boot Ameland naar Holwerd: 17:00 uur. Live verbinding met Panama Er zijn tijdens het thuisblijfprogramma vaste WJD-onderdelen zoals de deelgroepmomenten, catechese van bisschoppen en een avond van barmhartigheid. Daarnaast zijn er workshops en een strandwandeling. Maar het belangrijkste is de live verbinding met Panama op de belangrijkste momenten. Zo krijg je de volledige WJD-ervaring in het klein mee. Aanmelden?

De kosten voor het weekend bedragen €75,-.Voor meer informatie over de WJD Panama kijk hier  of hier