Tour of Faith

Zondag 10 maart
15:00 - 18:30
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Locatie: OL Vrouwe Visitatie Hoefweg 57 2665 CC Bleiswijk

Tour of Faith is een initiatief voor alle jongeren in het bisdom Rotterdam. Tour of Faith begint met een eucharistieviering, waarin Mgr. Van den Hende voorgaat. Daarna is er een geloofsgesprek van alle aanwezige jongeren en de bisschop, steeds aan de hand van een thema. De middag wordt afgesloten met een maaltijd, die door de jongeren is klaargemaakt. Je bent van harte welkom!

Kom je met de auto? Dan kun je gratis parkeren op de parkeerplaats van de supermarkt Lidle. Adres: Hoefweg 133, te Bleiswijk. En de bushalte Trompstraat (streekbus RET 173) stopt precies voor de kerk!

Zie hier voor meer info.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.