Publieksdag Brielle

Zaterdag 29 september
10:00 - 16:00
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Publieke omroep de NTR en het Rijksmuseum Amsterdam presenteren dit najaar respectievelijk een televisieserie en tentoonstelling waarin belangrijke plaatsen aan bod komen, waaronder Den Briel. Tijdens de gratis toegankelijke publieksdag op 29 september geven de NTR en het Rijksmuseum een unieke voorproef over (de tot-standkoming van) de aflevering over Brielle (op 5 oktober). Het programma wordt hier vermeld.

Ook zal op die dag de Bedevaartskerk HH. Martelaren van Gorcum, Rik 5 te Brielle opengesteld zijn. U kunt een rondleiding krijgen en de nieuwe expositieruimte bezichtigen.

Willekeurig nieuwsbericht

Jaarverslag bisdom 2017