Jongerenavond parochie Christus Koning.

Zaterdag 24 maart
17:00 - 21:30
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Locatie: Parochiehuis Nootdorp Veenweg 36 2631 CL Nootdorp

De parochie Christus Koning organiseert weer een jongerenavond voor álle jongens en meiden van 12 tot en met 25 jaar.

Bijna elke dag ‘liken’ we iets of iemand op Facebook of op Instagram. Een ‘like’ heeft verschillende betekenissen: dat je bijvoorbeeld van iemand houdt, dat je iemand leuk vindt, dat je iemand waardeert, bewondert. Je kunt de mensen om je heen ‘liken’, maar je kunt ook God ‘liken’. Je kunt je liefde naar Hem uiten. God ‘liken’ kun je doen door Hem te prijzen en te aanbidden. Daar gaan we op de komende jongerenavond meer over ontdekken!

We hebben een vol programma: van sport en spellen tot samen eten, en heel belangrijk: samen bidden. We gaan deze keer muzikaal bidden. Ben jij nieuwsgierig geworden?

Kom naar de jongerenavond PCK en ontdek wat God aanbidden en prijzen betekent.

Datum: zaterdag 24 maart 2018

Tijd: 17:00 uur – 21:30 uur

Locatie: Parochiehuis Nootdorp, Veenweg 36.

Opgeven is niet nodig. Er is een vrije inloop.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.