De Morgenster 2021-7

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Dit Pijnackerse koor bestaat uitsluitend uit dames en zingt tijdens huwelijksvieringen.

De Morgenster 2021-6

november 2021

Allerzielen

Adventsactie

Gezocht: Penningmeester PCK

Informatiebijeenkomst H. Vormsel

Zaterdag 3 september
16:30 - 17:30
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Locatie: Parochiehuis Nootdorp Veenweg 36 2631 CL Nootdorp

Op zaterdag 3 september a.s. van 16.30 uur tot 17.30 uur is er een informatiebijeenkomst voor ouders en kinderen over het H. Vormsel.

Deze bijeenkomst vindt plaats in de Parochiezaal van Nootdorp, naast de kerk, Veenweg 36, 2631 CL Nootdorp.

Op de informatiebijeenkomst is iedereen welkom die een kind heeft in de leeftijd die doelgroep is voor het Heilig Vormsel. (richtlijn schooljaar 2022/2023, groep 8 van de basisschool).

Na deze informatiebijeenkomst kunt u uw kind opgeven via een aanmeldingsformulier op de website voor de voorbereiding op het Heilig Vormsel.

Opgeven kan tot uiterlijk 15 september a.s. Op zaterdag 17 september a.s. is de eerste bijeenkomst voor ouders en kinderen.

U kunt zich hier aanmelden voor de informatiebijeenkomst.

Mocht u verhinderd zijn dan kunt U voor informatie hier contact opnemen of met Pastor Ton Halin