Informatiebijeenkomst Body&Soul

Dinsdag 28 mei
20:00
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Beste ouders,

Bent u wel eens bezorgd over de prestatiedruk die in de maatschappij heerst en waar ook jongeren mee worden geconfronteerd? Vindt u het belangrijk dat jongeren zichzelf leren kennen en een geïnformeerde mening kunnen vormen over de christelijke kijk op de mens? Hecht u er waarde aan dat er een ruimte wordt gemaakt waarin jongeren met elkaar, in alle openheid en op hun eigen manier, kunnen ervaren wat echt belangrijk is in het leven?

We helpen graag mee...

Van vrijdag 12 t/m zondag 14 juli organiseren we een weekend voor jongeren van 15-25 jaar.

Het thema is: "Body & Soul". In hun dagelijks leven worden jongeren en volwassenen geconfronteerd met allerlei informatie die snel moet worden verwerkt. Maar in dit weekend willen we de ruimte nemen voor echte aandacht. Aandacht voor je gevoel, voor je adem, voor je talenten...maar ook voor muziek, voor de natuur, voor God. En natuurlijk hoort er ook een stuk sportieve uitdaging en gezelligheid bij! Nieuwsgierig? We vertellen graag verder.

Op dinsdag 28 mei is er vanaf 20.00 uur een informatie-avond in de Sacramentskerk (adres: Nassaulaan 2, Delft). U bent daarvoor uitgenodigd, net als de jongeren zelf. Wilt u de uitnodiging doorgeven? Bij voorbaat dank! En indien mogelijk, horen we het graag van tevoren als u van plan bent te komen. Met vriendelijke groet, Minh Thu Ko - Ho Si, jongerenwerker in parochie Christus Koning Eli Stok, priester in parochie Sint-Ursula

Willekeurig nieuwsbericht

Wilgentakken gezocht