Afsluiting bedevaartseizoen

Zaterdag 13 oktober
14:30 - 16:00
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Uitnodiging b.g.v. afsluiting bedevaartseizoen ‘

Zaterdag 13 oktober sluiten we in het Bedevaartsoord van de Martelaren van Gorcum te Brielle het bedevaartseizoen 2018 officieel af’, zegt pastoor Jack Glas, tevens custos van het Bedevaartsoord.

‘Tijdens de opening van het bedevaartseizoen heeft Mgr. Van den Hende het Ciborium ingezegend. Daarna hebben we een als Bisschoppelijke Brielse Commissie een tal van activiteiten mogen organiseren, met als hoogtepunt de Nationale Bedevaart op zaterdag 7 juli. Nu zijn we aan het einde gekomen van dit seizoen. Net als de opening van het bedevaartseizoen willen we dit moment markeren met een plechtige viering.’

Het programma is als volgt:

14:30 uur Ontvangst

15:00 uur Welkomstwoord door de custos met een terugblik op het afgelopen seizoen en een eerste vooruitblik op het seizoen 2019.

15:30 uur Plechtige vespers geleid door Mgr. J. van den Hende

16:00 uur Informeel en einde U bent van harte welkom.

Graag even aanmelden via Francis Wout.

den briel kerk.png

Willekeurig nieuwsbericht