Abdijdag

Zaterdag 19 oktober
9:30 - 20:00
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker

Locatie: Pius X Anjerdreef 48 2651 XT Berkel en Rodenrijs

Op zaterdag 19 oktober 2019 van 9.30 uur tot 20.00 uur in de Pius X kerk aan de Anjerdreef 48 in Rodenrijs wordt de tweede PCK abdijdag gehouden.

Stilte, gebed, het gesprek en wandelen zullen een plaats krijgen. Wij lezen uit de Bijbel, bidden de psalmen en zijn in stilte bij elkaar. Het is de bedoeling dat we door ontmoeting en samenzijn ervaren wat we voor onze geloofsgemeenschap, de wereld waar wij deel van uitmaken, kunnen betekenen. Naar het verhaal waarin Jezus geeft en deelt samen met zijn leerlingen. Ook wij gaan op weg met Jezus, ontvangen zijn zegen en brood en delen hier van uit.

Gast en inleider Dr. Thomas Quartier OSB

Vorig jaar was het een groot succes. Mogen wij u dit jaar ook begroeten?

Inschrijven en aanmelden kan hier.

Onkosten €7,50.

Humor is veruit de meest bijzondere activiteit van onze hersenen.