26 mei: EO Jongerendag

Zaterdag 26 mei
11:00 - 23:00
In kern: Parochie Christus Koning, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp en Ypenburg, Pijnacker
Contact naam: jongerenwerker Minh Thu

Op 26 mei is de EO-jongerendag met het thema: Walk On Water. Dit is het grootste christelijke jongerenevenement van Europa. Zie het als een dag waarop 20.000 fans van Jezus bij elkaar komen om God te ontmoeten en Hem te aanbidden.

Alle jongeren van de PCK zijn van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen, onder begeleiding van onze jongerenwerker Minh Thu.

Aanmelden kan tot en met 13 mei via jongerenwerk@parochiechristuskoning.nl.

We vertrekken om 11:00 uur en zijn 23:00 uur weer thuis.