Actueel nieuws H Bartholomeus - Nootdorp
Parkeren langs waterkant Veenweg is niet toegestaan

Op last van de gemeente, de brandweer en de politie mag er tijdens vieringen en evenementen niet meer geparkeerd worden langs de waterkant van de Veenweg. Als u toch parkeert op die plek dan riskeert u een boete. De locatieraad

 
Elke zondag: koffie drinken na de viering

Na de viering op zondag is er gelegenheid om koffie of thee te drinken in het Parochiehuis. U en uw kinderen zijn van harte welkom.

 
Heiligen in de komende week
  • 22 mei: H. Rita van Cascia, kloosterlinge
  • 26 mei: H. Filippus Neri, priester
  • 27 mei: H. Augustinus van Canterbury, bisschop
 
Mei maand MARIA VERERING

Elke dinsdagavond is er om 19.00 uur in onze kerk Maria verering. Dit doen wij door het bidden van de rozenkrans, de Maria vespers of het Maria lof. Kom met ons meebidden! Maria heeft het aan de kinderen van Fatima gevraagd en vraagt het ook aan ons. De rozenkransbidders

 
Uur van aanbidding

Op donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, is er om 13.30 uur géén uur van aanbidding.

 
Nieuws vanuit het secretariaat

Op Hemelvaart (25 mei) en vrijdag 26 mei is het secretariaat gesloten. De e-mail en de telefoon zullen dan niet beantwoord worden.

Lees meer...
 
Eten & Ontmoeten

Eten & Ontmoeten is een nieuw initiatief van de diaconie van de geloofsgemeenschap Bartholomeus. Wij bieden u de mogelijkheid om elkaar tijdens een maaltijd te ontmoeten.

Lees meer...
 
15 juni: Algemene viering Ziekenzalving in Veenhage

Donderdag 15 juni is om 16.00 uur een eucharistieviering in Veenhage waarin ook de ziekenzalving kan worden ontvangen door diegene die daar behoefte aan heeft. Noteer deze datum alvast in uw agenda. Mocht u iemand weten die daar mogelijk voor in aanmerking komt, wilt u hen dan wijzen op deze viering?

Lees meer...
 
Opbrengst jumbokassabonnen maart 2017

Het resultaat van de gespaarde Jumbo kassabonnen over maart 2017 is: € 23.076,52 x 0.5 % = € 115,38. Het aantal bonnen 1230 stuks. Hartelijk dank voor uw bijdrage.

Lees meer...
 
Rozenkrans, bidden voor vrede!

Elke dinsdagavond om 19.00 uur wordt in de kerk het rozenhoedje gebeden met aansluitend de vespers. Tijdsduur ongeveer 45 minuten.

Lees meer...
 
Uur van aanbidding

Iedere week is er op de donderdagmiddag van 13.30-14.30 uur het uur van aanbidding in onze kerk.

Lees meer...
 
Bankrekeningnummers en tenaamstelling H.Bartholomeus

Af en toe komen er vragen over de bankrekeningnummers van onze parochiekern en de daarbij behorende tenaamstelling.

Lees meer...
 
Vriendenkring H. Bartholomeuskerk

De vriendenkring is in 2011 opgericht en heeft als doel het in stand houden van het Rijksmonument de Heilige Bartholomeuskerk. Daartoe zamelt zij middelen in voor de restauratie en onderhoud van het gebouw.

Voor meer informatie en inschrijfformulier zie: icon Vriendenkring van Bartholomeus

 
Evenementenagenda locatie Nootdorp

De locatieraad Communicatie wil u graag op de hoogte houden van de evenementen die de komende maanden plaats vinden in onze kerk of het Parochiehuis met als doel om reclame te maken voor die evenementen.

U kunt het bestand hier downloaden. Binnenkort zal er een sub-rubriek staan onder 'Actueel' waar de kalender onder opgenomen zal worden.

icon Evenementenagenda locatie Nootdorp

 
E-mailadres van het secretariaat Nootdorp

In de parochie Christus Koning zijn de e-mailadressen van de secretariaten aangepast. Het adres van het secretariaat Nootdorp is: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Wilt u voortaan dit nieuwe adres gebruiken voor berichten naar het secretariaat.

 
Steuntje in de rug via de PCI Nootdorp

Kent u in uw omgeving iemand die een steuntje in de rug nodig heeft? Of wilt u meer informatie over het werk van de PCI? Neem telefonisch contact op met het secretariaat van de Bartholomeuskerk (telefoon 015-3109159). Of stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Elke vrijdag: ontmoetingsochtend in Nootdorp

Vindt u het ook gezellig om andere mensen te ontmoeten onder het genot van een kop koffie of thee? Dat kan iedere vrijdagochtend, tussen 10.00 uur en 11.30 uur in Zalencentrum Nové, Dorpsstraat 13 in Nootdorp.

Lees meer...
 
Plastic waardemunten voor de collecte

Aankoop waardemunten door overmaking van een geldbedrag op postbankrekeningnummer NL 82 INGB 0000 2670 40 t.n.v. H. Bartholomeuskerk te Nootdorp onder vermelding van ‘gift collecten kerk’. Ophalen waardemunten bij secretariaat.

 

 

 
Collectegelden zijn aftrekbaar voor de belasting

Er is een mogelijkheid om het geld dat u tijdens de vieringen in de collectemandjes doet aftrekbaar te maken in uw belastingaangifte. Het geld dat u in het collectemandje doet is immers te beschouwen als een gift aan de kerk.

Lees meer...
 
Jumbobonnen sparen voor het onderhoud van de Bartholomeuskerk

De actie Jumbobonnen sparen loopt goed. Hoewel de opbrengst bescheiden lijkt, loopt het bedrag gestaag op. Maand in maand uit een beetje wordt uiteindelijk een aanzienlijk bedrag. De Commissie Fondsenwerving is hier heel blij mee.Wij willen echter nog een klein advies geven ten aanzien van het inleveren van de bonnen.

Lees meer...
 

Nieuws over de parochiekern kunt u ook vinden in

 
 

Bezoek ons op facebook

Volg ons op Twitter

Tweeting with God

paxvoorvrede

Heiligenkalender

Heiligenkalender

Kerkbalans logo 2017

Stiltemoment

Alpha header 1