Gezocht: Tekstschrijvers (M/V)

penOm De Morgenster mee te laten groeien met de nieuwe parochie Christus Koning zijn wij op zoek naar

Tekstschrijvers (M/V)

De taken die bij deze vrijwilligersfunctie horen zijn:

Het met enige regelmaat (tweemaal per jaar of iets meer) schrijven van korte interviews of artikelen (300 tot 600 woorden) voor het algemene (niet-locatiegebonden) deel van De Morgenster

Het onderhouden van contact met de redactie van De Morgenster over de geschreven artikelen

De bedoeling is om zowel de 'schrijvende basis' van ons parochieblad te verbreden, als de reeks van onderwerpen voor onze artikelen uit te breiden. Uw eigen ideeën zijn daarom van even groot belang als verzoeken vanuit de redactie voor het schrijven van een artikel.

Als tekstschrijver maakt u geen deel uit van de vaste redactie, maar levert u kopij aan op verzoek. Deze verzoeken worden ruim van tevoren gemeld.

Heeft u interesse, neemt u dan contact op met Henk Kleinrouweler, telefoon 015-3696608.

Bezoek ons op facebook

Volg ons op Twitter