Portefeuillehouder van het jongerenwerk

mededelingenMinhThuHoSi-portretMet groot genoegen stel ik mij via deze wijze aan u voor. Mijn naam is Minh Thu Ho Si. Als een kind wiens beide rooms-katholieke ouders bootvluchtelingen zijn geweest ben ik opgegroeid in Midden-Delfland te Den Hoorn. Mede dankzij hun grote kerkelijke betrokkenheid heb ik ervaren dat de kerk een veilige plek is waarin geloof, hoop en liefde centraal staan. Verheugd mag ik u mededelen dat ik vanaf heden als nieuwe jeugd- en jongerenwerkster werkzaam mag zijn voor de parochie Christus Koning. Met een dankbaar hart zal ik mijn uiterste best doen om mijn steen bij te dragen aan de geloofsbeleving van de jongeren, waarin zij geliefd mogen voelen in een vertrouwd kerkgemeenschap van onze liefdevolle Heer.

Voor vragen of suggesties met betrekking tot het jongerenwerk, én voor een praatje kunt u mij altijd benaderen. Ik ben altijd in voor gezelligheid! Mijn e-mailadres is Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en elke dinsdag ben ik op de pastorie in Berkel en Rodenrijs.

Minh Thu Ho Si

Bezoek ons op facebook