Actueel nieuws OL Vrouw Geboorte - Berkel en Rodenrijs
Familieviering 2 juli | Maak plaats voor God

Familiezondag-logo

Heb jij ook zo'n zin in de vakantie? Het schooljaar is alweer bijna afgelopen en op 2 juli (11.00u) is ook alweer de laatste familieviering van dit jaar met als thema: 'Maak plaats voor God'.

Huis voor GodMaak plaats voor God? Wat betekent dat nou weer? In de bijbel (2 Koningen 4) staat een verhaal over een vrouw, die heel gastvrij was. Ze had speciaal voor Elisa - een profeet van God - een  logeerkamertje gemaakt in haar huis. In dat kamertje stond een bed, een tafel, een stoel en een lamp. 'Dan heeft Elisa een plek voor zichzelf als hij ons bezoekt’, zei de vrouw.

Niet alleen Elisa was blij met de hulp van de vrouw, maar God ook. Als wij goed zorgen voor elkaar, dan wordt God daar heel blij van en glimlacht Hij in de hemel. Als we de verhalen uit de bijbel lezen en bidden tot Jezus, dan leren we Hem steeds beter kennen en geeft Hij ons zijn liefde. Jezus maakt ons gelukkig, dat is Gods beloning voor ons.

Lees meer...
 
Bericht Afscheid Agnes Greeve

bloemenOp 31 mei 2017 heeft de parochiekern afscheid genomen van Agnes Greeve. Naast toespraakjes van Johan van der Burg en Elsbeth Bazuin namens het bestuur waren ook de vrijwilligers massaal aanwezig met o.a. een muzikale ode aan Agnes en speciale cadeau's. Ook Pastoor Kuipers, Pastor Zuidgeest en Tom van der Hoeven uitten hun dankbaarheid voor de grote inzet en toewijding van Agnes gedurende de afgelopen ruim 17 jaar.

Lees meer...
 
Eerste voorbereidingen 150 jarig bestaan gestart

150 OLVTijdens de Parochiedag van september 2018 willen wij feestelijk het 150 jarig bestaan vieren van kerk en pastorie aan de Noordeindseweg en hopen we ook het restauratie project af te sluiten.

Inmiddels zijn de eerste voorbereidingen gestart. Zo is de Berkelse auteur Henk Groeneveld al begonnen met een boekwerkje over de historie met bijzondere foto’s. U kunt nu al inschrijven voor het boekje door het storten van € 17,50 op rekening NL47 RABO 0307444007 t.n.v. Stichting Vrienden OL Vrouw Geboorte Berkel en Rodenrijs met kenmerk: Jubileumboek en naam en adres.

Vraagje:
wie van u heeft nog de stukjes bewaard van Pater Frank van der Burg die in de 80-er jaren in de Onderweg zijn rubriek ”over de onderdeur” schreef. Als u ze nog heeft, meld het dan bij het secretariaat.
Bij voorbaat dank!

 
Kringloopwinkel De Paardestal

paardenkopDe Kringloopwinkel De Paardestal bevindt zich onder de R.K. kerk aan de Noordeindseweg 102 te Berkel en Rodenrijs en verkoopt tweedehands goederen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan projecten over de hele wereld.

U kunt goederen die u niet meer gebruikt tijdens de openingstijden aanbieden.

Kijk voor de openingstijden op de website van de Paardestal.

 

Nieuws over de parochiekern kunt u ook vinden in:

 
 

Bezoek ons op facebook

Volg ons op Twitter

Tweeting with God

paxvoorvrede

Logo PCI

Kerkbalans logo 2017

Stiltemoment

Alpha header 1

kerkomroep
OL Vrouw Geboorte - Berkel