Actueel nieuws St Willibrord - Bergschenhoek
Gezocht tijdelijke ict coördinator Bergschenhoek


I.v.m zwangerschapsverlof is de locatie St. Willibrord in Bergschenhoek op zoek naar een ict coördinator. Voor de periode half/eind juni t/m eind oktober/begin november. In deze functie ben je aanspreekpunt vanuit de locatie voor ict ondersteuning en verzorg je sporadisch 1e lijnsfunctionele ondersteuning van het secretariaat (MS Office). Daarnaast neem je deel aan de overleggen met de diverse locaties.

Ben je geïnteresseerd in deze tijdelijke functie dan kun je contact opnemen met Jacqueline van der Burg via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of op 0613601142.
-----
Met vriendelijke groet,

Jacqueline van der Burg
ICT Coördinator Bergschenhoek
0613601142

 
Kerkbalans

Bij de  nieuwe Morgenster bent u de gelukkige eigenaar van een brief over de Aktie Kerkbalans 2017.

Als het een loterij betrof, kon u nu een prijs innen.

Na het lezen van deze brief, zult u begrijpen dat onze parochiekern  St. Willibrord eigenlijk de gelukkige winnaar is, mits u zo vriendelijk zou willen zijn uw bijdrage op bankrekeningnummer... te storten. Alle kleine en grote bedragen tellen mee !!!

 

Bij voorbaat Dank

Werkgroep kerkbalans

 

 
Levendige nieuwjaarsbijeenkomst

DSC09602 

Op zondag 8 januari heeft in de parochiezaal de nieuwjaarsbijeenkomst plaats gevonden. De parochianen werden door het voltallige locatie bestuur bij de ingang van harte verwelkomd. De zaal was al spoedig helemaal gevuld. En dat had nog een goede reden, want onze secretaresse Thea Middendorp werd gehuldigd voor haar 25 jarig jubileum als werknemer van de parochie. Speciaal voor haar waren een aantal genodigden gekomen die een werkrelatie met haar hebben gehad of nog hebben. Na een welkomstwoordje van de locatie voorzitter Rob van der Ouderaa en de eerste koffieronde, kreeg Pastor Marjo Wijsman het woord om Thea toe te spreken. Zij haalde aan wat in de afgelopen 7 jaar van nauwe samenwerking allemaal gepasseerd was en in het bijzonder betreffende de reorganisatie van onze Parochie Christus Koning. Ook gaf zij aan dat Thea haar steun en toeverlaat is bij allerlei praktische zaken, zeker omdat Thea al 25 jaar actief is op het secretariaat en zovelen kent.

Lees meer...
 
De zaterdagavond viering per 10 december
Op de tweede zaterdag van de maand zal er in onze kerk namelijk weer een avondviering zijn.
Dit gaat in per 10 december 2016.
 
In Bleiswijk wordt er op de vierde zaterdag een viering gehouden en in Rodenrijs blijft dit op de eerste, de derde en eventuele vijfde zaterdag van de maand.
 
Met vriendelijke groet,
Thea Middendorp
 
Nieuws vanuit het parochiesecretariaat.

Vanaf 1 januari is het secretariaat als volgt geopend:
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag geopend van 09.00-11.00 u. Woensdag gesloten.

Met vriendelijke groeten

Het parochiesecretariaat.

 
Gezocht Misdienaars

Misdienaars feb 2016 2

 

Nieuws over de parochiekern kunt u ook vinden in:

 
 

Bezoek ons op facebook

Volg ons op Twitter

Tweeting with God

paxvoorvrede

Kerkbalans logo 2017

Stiltemoment

Alpha header 1

kerkomroep
   St Willibrord - Bergschenhoek